Stichting VOC Alphen aan den Rijn Stichting VOC Alphen aan den Rijn

Stichting VOC Alphen aan den Rijn

AlphenLinkt

#AlphenFeest

Woensdag 16 september vieren we van 10.00 tot 18.00 uur in het centrum van Alphen aan den Rijn een klein feestje met allerlei leuke acties en activiteiten. Vanwege de coronamaatregelen gaat de jaarlijkse jaarmarkt dit jaar niet door in zijn traditionele uitvoering. Ook de jaarlijkse Ladies Night komt om dezelfde reden te vervallen. Omdat we deze 3e woensdag van september, waar we ons allemaal elk jaar op verheugen, niet zomaar voorbij willen laten gaan vieren we toch een klein feestje. Deze speciale woensdag zijn er onder andere straatmuzikanten, kan je varen met de Soosboot, rijdt er een poffertjeskraam door de straten en is het leuk shoppen met heel veel kortingen.

Straatmuzikanten

Het straatmuzikantenfestival van 29 augustus is dit jaar niet doorgegaan en is uitgesteld naar 2021. Op woensdag kunt u toch genieten van deze straatmuzikanten. Zij spelen tot 18.00 uur bij de verschillende horecaterrassen in het centrum.

Vaartocht Soosboot

Gilde Alphen en Soos aan den Rijn verzorgen vaartochten van 1 uur met de Soosboot over de historische route rond Alphen met uitleg door een Gilde gids. Afvaarten met de Soosboot zijn om 10.30, 12.00, 13.30, 15.00 en 16.30 uur. . Kosten zijn € 7,50 per persoon, maximaal 12 deelnemers per vaart. U kunt zich aanmelden via https://soosaandenrijn.nl/activiteit/jaarmarktvaarten-soosboot/

Rijdende poffertjeskraam

Door de straten rijdt een elektrische mini Rolls Royce met een poffertjeskraam erachter! De Rolls Royde speelt gezellige deuntjes en er worden gratis poffertjes uitgedeeld.

#AlphenFeest hostessen

Er lopen door het centrum hostessen rond die de actiefolders uitdelen met daarop aantrekkelijke aanbiedingen. En  misschien heeft u geluk en zit er een gratis parkeerkaartje bij! Ook zijn er hostessen die zorgen, uiteraard met een lach, dat alles in goede banen en coronaveilig verloopt.   

En heel veel kortingen!

Veel winkels hebben voor deze speciale dag mooie kortingen en leuke acties. Je kan deze vinden in het Alphens Nieuwsblad van 9 september 2020, op de facebook van het Alphense centrum en op de actieflyer van de hostessen. De deelnemende winkels kunt u herkennen aan de #AlphenFeest raamstrook.

Let op!

Laten we dit feest, gepast volgens de RIVM maatregelen verlopen. Houd allemaal 1,5 meter afstand, volg de aanwijzingen in de winkels en van de hostessen. Maar vergeet vooral niet om plezier te hebben!

*Programma is onder voorbehoud en kan gewijzigd worden i.v.m. eventuele aangepaste RIVM maatregelen*

Bekijk ook:

    Geen resultaten.