Stichting VOC Alphen aan den Rijn Stichting VOC Alphen aan den Rijn

Stichting VOC Alphen aan den Rijn

AlphenLinkt

Oktober Sprookjesmaand

In maand oktober wordt de Aarhof omgetoverd in een sprookjesbos met de hele maand allerlei leuke kinderactiviteiten en ook een speurtocht waarmee ze leuke prijzen kunnen winnen.

Op zondag 4 oktober starten we met een dierendag schminkterras. Kinderen kunnen zich hier laten schminken in hun favoriete sprookjesdier.

Op zaterdag 10 oktober starten we met de speurtocht. Door heel het centrum zijn sprookjesfiguren verstopt. Vind je ze allemaal, maak je kans op leuke prijzen. De tocht wordt geopend door sprookjesfiguren, die de kinderen ook helpt met het vinden van alle figuren.  

Zaterdag 17 oktober is er een terras met de eerste pannenkoekprinters ter wereld. Kinderen kunnen hier hun favoriete sprookjesfiguurpannenkoek laten printen en deze lekker op het pannenkoeken terras opsmullen Terwijl de kinderen al stroop, poedersuiker of kaneelsuiker over de pannenkoek strooien, zal iedereen nog vol bewondering naar het spektakel staan te kijken.

Zaterdag 24 oktober kunnen kinderen verschillende sprookjesfiguren ontmoeten en met ze op de foto. Ze krijgen de foto direct mee naar huis.

Zaterdag 31 oktober is het Halloween. Er worden spannende griezelverhalen verteld n de griezeltent. Uiteraard zijn deze kindvriendelijk.

Bekijk ook:

    Geen resultaten.