Nieuws

Gratis rondje als Ajax scoort bij Esports Game Arena

Gratis rondje als Ajax scoort bij Esports Game Arena

De Esports Game Arena komt wel met een heel ludieke actie bij de wedstrijd Ajax - Real Madrid woensdagavond! De wedstrijd is live te volgen op 4 schermen en bij elk doelpunt dat Ajax scoort geven ze een gratis rondje weg.

Wij spraken de eigenaar Thomas Runhart over deze bijzondere actie bij Esports Game Arena.

Alphens.nl: Jij wilt failliet?

Thomas: Haha, na de wanvertoning die Ajax heeft laten zien afgelopen weekend verwacht ik dat er maar weinig rondjes weggegeven hoeven te worden.

Alphens.nl: Waarom heb je voor juist deze actie gekozen?

Thomas: We willen laten zien dat de Esports Game Arena echt een sportclub is. Voor gamers weliswaar, maar gamen en sport gaat geweldig samen. En wat is er leuker dan in de pauze van de wedstrijd zelf even een potje Fifa te spelen?

Alphens.nl: En dus ga je drankjes weggeven als Ajax scoort?

Thomas: Het is eigenlijk een win-win situatie. Als Ajax scoort zijn we natuurlijk blij, omdat we graag willen dat ze uiteindelijk die Champions League binnenkoppen. Daar hebben we graag een rondje voor over. Als ze dan met 5-0 winnen dan is het even slikken, maar is het sowieso een geweldige avond. Wordt er niet gescoord, dan hebben we in ieder geval een gezellig volle tent om nog even te gamen en wat te drinken.

Klinkt als een mooie avond, ben jij erbij? Ajax speelt woensdagavond 13 februari om 21.00 uur tegen Real Madrid in de Johan Cruijff Arena.

Reacties op: Gratis rondje als Ajax scoort bij Esports Game Arena