Nieuws

Vechten tegen Kanker in uitverkocht theater Castellum

Vechten tegen Kanker in uitverkocht theater Castellum

Op zaterdag 19 januari 2019 vindt het evenement Vechten tegen Kanker plaats in theater Castellum in Alphen aan den Rijn. 82 deelnemers nemen het op die dag in de boksring tegen elkaar op en zamelen daarmee geld in voor twee goede doelen.

Een deel van de opbrengst is bestemd voor Samenhuis en het andere deel komt ten goede aan de stichting Alpe d’HuZes (KWF). 

De deelnemers zijn afkomstig van Kassem Gym, Allround Boxing, Boksschool Teus de Kruyf en 4Sport Training Center. Om het deelnemersveld compleet te maken hebben Dojo Bushido uit Maasbree, Team No Mercy uit Den Haag, BigBuddah Muay Thai uit Zoetermeer, Sportcentrum Rebo uit Bodegraven en Dato Training uit Bodegraven zich aangesloten bij de organisatie. Onder supervisie van twee bonden en een ringarts stappen de deelnemers de ring in. Voor het grootste deel van de deelnemers geldt dat zij deze stap nog niet eerder hebben gemaakt.

Inmiddels is dit de derde keer dat dit evenement plaats zal vinden. Eerdere edities vonden plaats bij Kassem Gym, maar tijdens de laatste editie bleek het evenement uit zijn jasje te zijn gegroeid waarop een zoektocht startte naar een nieuwe locatie met meer capaciteit. Ook waren alle kaarten al snel uitverkocht.

De betrokkenheid vanuit de Alphense ondernemers is enorm. De extra kosten die gemaakt worden zijn inmiddels gedekt door deze betrokkenheid en dat betekent dat de kaartverkoop volledig richting de goede doelen gaat.

De organisatie hoopt de opbrengst van de vorige editie, 5000 euro, in ruime mate te overtreffen.

Reacties op: Vechten tegen Kanker in uitverkocht theater Castellum