Nieuws

Een heel weekend theater voor een tientje!

Een heel weekend theater voor een tientje!

Tijdens het Theaterweekend op 25, 26 en 27 januari haalt Castellum vier voorstellingen in huis die voor een tientje per stuk te bezoeken zijn. Inclusief het pauzedrankje zie je voor 13,35 een topvoorstelling.

De opening van het weekend wordt verzorgd door Nashville Night. Deze muzikanten geven u het gevoel dat u zich op de historische plek van het bekende The Bluebird Café begeeft. Dit cafeetje in Nashville Tennessee is op het eerste gezicht niet zo bijzonder, misschien zelfs een beetje vervallen. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, Het is een historische plek en niet voor niets het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’. Grote artiesten als Garth Brooks en Sheryl Crow  hebben hier de eerste stappen van hun carrière gezet. Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers.

Op zaterdag mogen de vrouwen (of mannen) meeblèren met Vuile Huichelaar. Voor de cabaretliefhebber komt Op Sterk Water met geweldig improvisatietheater. Arjen Lubach is ooit begonnen bij Op Sterk Water, dus dat belooft wat! Op zondag organiseert Castellum een Open Huis voorafgaand aan de voorstelling die de meidensensatie Raak! Geeft. Bezoekers worden tijdens dit feestelijke evenement in de spotlight gezet. Voor één middag zijn zij de ster!

Het Open Huis is gratis, kaarten voor de voorstelling kosten €10,- en zijn te bestellen via www.theatercastellum.nl.

Reacties op: Een heel weekend theater voor een tientje!