Nieuws

Live concert van André Rieu in Cinema Castellum

Live concert van André Rieu in Cinema Castellum

Voor iedereen die altijd al een Nieuwjaarsconcert van André Rieu heeft willen bijwonen, komt deze droom nu wel erg dichtbij. Cinema Castellum draait op 11 en 13 januari namelijk het in Sydney live opgenomen Nieuwjaarsconcert van de Koning van de Wals. Kaarten zijn vanaf nu te koop voor € 13,50 per persoon.

André Rieu zal als nooit tevoren een feestelijk concert presenteren, live opgenomen in het prachtige Town Hall in Sydney. Vergezel de Maestro, André Rieu, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen! Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar!

André zelf is de muziek met de paplepel ingegoten. Zijn vader was dirigent, waardoor hij als kind al regelmatig in de concertzaal te vinden was. Anders dan bij van oorsprong plechtige, statige klassieke concerten, is de Wals van André echt een feestje. Dansen, springen en klappen mag!

Neem plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Geniet van backstage-toegang, interviews met André en zijn speciale gasten, muzikale favorieten en nog veel meer, exclusief in de bioscoop. Beter zicht op het concert heeft u nooit eerder gehad.

Reacties op: Live concert van André Rieu in Cinema Castellum