Nieuws

Succesvolle Open Huizen Dag en Nieuwbouwdag bij Koppes Makelaardij

Succesvolle Open Huizen Dag en Nieuwbouwdag bij Koppes Makelaardij

Koppes Makelaardij heeft in de maand maart succesvolle open dagen gehad bij haar panden in de bestaande bouw en ook voor de nieuwbouwprojecten was weer forse belangstelling.

Op 23 maart jl. organiseerde Koppes Makelaardij in haar Woningwinkel Julianastraat in het centrum van Alphen aan den Rijn een Nieuwbouwdag. Hierbij was niet alleen veel aandacht voor de architectuur, styling en leefomgeving van de projecten maar ook duurzaamheid en energiegebruik waren hierbij belangrijke issues.

Er werden ruim 10 nieuwbouwprojecten gepresenteerd en de belangstelling daarvoor was groot. De eerste woningen zijn naar aanleiding van deze dag ook al verkocht.

"Afgelopen zaterdag was het Landelijke Open Huizen Dag waaraan bij ons veel nieuwe panden en veel panden die pas kort in verkoop stonden deelnamen.", aldus Mirjam van der Ziel van Koppes Makelaardij.

"Ook naar aanleiding van deze Open Huizen Dag is de eerste woning al verkocht en daarnaast lopen er op dit moment nog een aantal biedingen. Bij diverse panden zijn deze week 2e bezichtigingen met geïnteresseerden. Kortom, veel positieve ontwikkelingen voor onze opdrachtgevers.", vertelt Mirjam.

De woningmarkt blijft een markt in beweging. Er wordt dagelijks verkocht en mede daardoor is ook de aanwas van nieuwe panden in verkoop prima.

Kortom bij Koppes Makelaardij iedere dag een aantrekkelijk wisselend aanbod!

Koppes Makelaardij, Julianastraat 133 (om de hoek van het Rijnplein), 0172-434561, info@koppesmakelaardij.nl, www.koppesmakelaardij.nl

Reacties op: Succesvolle Open Huizen Dag en Nieuwbouwdag bij Koppes Makelaardij