Nieuws

'Scandinavische sfeer en gezelligheid bij knøss'

Scandinavische sfeer en gezelligheid bij knøss

Restaurant knøss opent binnenkort pal achter schoenenwinkel Van Keeken Schoenen in het centrum van Alphen aan den Rijn. Het restaurant is een aanvulling op het bestaande horeca-aanbod want: "Zoiets als knøss bestaat nog niet in Alphen", stelt ondernemer Kees van Keeken.

Ondernemer Kees van Keeken wil Alphenaren kennis laten maken met de Scandinavische keuken en tegelijker tijd iets bieden dat nog niet in het centrum te vinden. Dat concept heeft hij, samen met drie jeugdvrienden Robert Jan van Noort, Jos Burger en Wouter Keijzer vormgegeven en voert hij nu uit. "Die vrienden zijn ook ondernemer, waarvan er eentje architect is en de ander conceptbedenker. Bovendien hebben zij ervaring in de horeca", aldus Kees.

Bij knøss moeten Alphenaren moeten elkaar kunnen ontmoeten in het restaurant in een 'knusse' huiskamersetting en de gezelligheid en sfeer van het Scandinavische leven proeven. "Over alles in het restaurant is nagedacht; van het menu tot de tegels op de muur", vertelt Kees. "De restaurants in de regio lijken best veel op elkaar. De komst van dit concept is dan ook fantastisch nieuws voor Alphen en omgeving!"

Het streven is dat knøss voor het terrasseizoen de deuren opent. 

PR knøss - Hans Doderer

Reacties op: 'Scandinavische sfeer en gezelligheid bij knøss'