Nieuws

All4finance en All4houses geven kinderboeken weg

All4finance en All4houses geven kinderboeken weg

All4finance geeft in samenwerking met All4houses tien interactieve kinderboeken van de KleineVriendjesClub weg, het nieuwste Kinderboek voor kindjes tot 6 jaar! Een boek met een missie die geheel past bij de missie van beide bedrijven: verbinden en persoonlijk contact!

Bij het boek worden ook nog eens een uniek setje popjes gegeven die het voorlezen nóg leuker maken! Zie voor meer informatie www.kleinevriendjesclub.nl.

Wil jij ook kans maken op dit leuke boek ter waarde van €20,-?
Het enige dat je hoeft te doen is de tien vragen van de prijsvraag op de websites van all4finance.nl of all4houses.nl te beantwoorden door een e-mail te sturen vóór 16 januari 2019 16.00 uur naar info@all4finance.nl. Vermeld je naam, leeftijd en eventueel mobiel nummer van mama of papa. Uit de goede inzenders trekken zij de winnaars, je krijgt altijd bericht!

Donderdagmiddag 17 januari 2019 om 16.00 uur vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats door de schrijfsters van het boek, Carla Hofland en Riny Roukens. Noteer de datum vast in je agenda! De winnaars ontvangen nader bericht.

P.S. De antwoorden zijn te vinden in de decemberuitgave van zowel AlphenMagjezien als de NVM-woonkrant èn op de websites van All4finance en All4houses. Vraag mama of papa (of oma of opa natuurlijk) om je te helpen met de antwoorden. Doe mee en maak kans op schitterende prijzen!

Reacties op: All4finance en All4houses geven kinderboeken weg