Nieuws

Woondroom Alphen bestaat drie jaar en trakteert!

Woondroom Alphen bestaat drie jaar en trakteert!

Deze maand bestaat Woondroom Alphen alweer drie jaar! Reden om te trakteren, vindt eigenaar Gaby Paans. En hoe! In de komende tijd zal Woondroom drie woningen verkopen zónder courtage. Dat betekent dat, los van de opstartkosten, de verkoop helemaal gratis is! Een aanbod dat goed past bij het motto 'alles behalve hetzelfde'.

Met het driejarig bestaan van het makelaarskantoor laat Woondroom Alphen zien een sterke, vaste speler te zijn in de regionale woningmarkt. Toen het kantoor in 2015 van start ging, is er heel bewust nagedacht: wat vinden kopers en verkopers van een woning nu belangrijk? En wat kun je als makelaar écht anders doen, zodat een woning snel en tegen een eerlijk tarief verkocht kan worden? Er werd besloten om de markt compleet anders te gaan benaderen (van unieke verkoopborden tot een eerlijk tarief om een huis te verkopen)  – en Woondroom Alphen was een feit.

Nu, drie jaar later, werpt die niet-standaardaanpak nog steeds zijn vruchten af. Woondroom heeft inmiddels al veel woonwensen weten te vervullen. Eerder dit jaar groeide het kantoor zelfs uit zijn jasje en verhuisde naar een mooie, frisse locatie aan de Hooftstraat in het vernieuwde stadhart.

De concurrentie in de makelaardij is groot, maar Gaby staat zijn mannetje. Dat bleek opnieuw dit najaar, toen hij samen met twee andere Alphense makelaars geselecteerd werd om mee te doen met het RTL5-programma Makelaars met een missie (vanaf 19 november te zien op televisie). Hiermee weet hij Woondroom niet alleen lokaal steeds beter in beeld te brengen, maar ook landelijk!

Expertise naast zelfwerkzaamheid
Overigens loopt Gaby zelf al wat langer dan drie jaar mee in de makelaarswereld. Al zijn ervaring en kennis (van de markt én van mensen) heeft hij nu gebundeld in Woondroom Alphen. Van taxatie tot aankoop- en verkoopbegeleiding: je kunt ervoor bij hem terecht. Heel bewust betrekt Gaby zijn klanten zoveel mogelijk bij het hele (ver)koopproces, terwijl hij tegelijkertijd zijn expertise en netwerk optimaal inzet om een woning zo snel mogelijk te kunnen verkopen. 

En dat nu tijdelijk dus zonder courtage! Ook profiteren van dit feestelijke aanbod? Neem dan snel contact op via 0172 -76 4444 of info@woondroomalphen.nl en ervaar hoe verfrissend anders Woondroom Alphen is.

Woondroom Alphen
Hooftstraat 33 
2406 GD Alphen aan den Rijn 

Telefoon: 0172 - 76 4444
website: www.woondroomalphen.nl

Reacties op: Woondroom Alphen bestaat drie jaar en trakteert!